Για εμάς

Σε πρώτο ενικό…

    Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ριγανά Αγρινίου δημιουργήσαμε, από το 1997 για το παιδί σας, έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό & Νηπιαγωγείο…

    Δημιουργήθηκε “Η ΚΙΒΩΤΟΣ“. Ένα σχολείο – σπίτι για να νιώσουν τα παιδιά σαν το σπίτι τους, εφοδιασμένο με γνώση, πείρα και άφθονο παιδαγωγικό υλικό, ένα τέλεια εξοπλισμένο κτίριο, ένα περιβάλλον παραμυθένιο, με πανέμορφους καταπράσινους κήπους και πάνω απ’ όλα με ανθρώπους που θα νοιαστούν τα παιδιά σας όπως ακριβώς και εσείς οι ίδιοι.

    Ο αριθμός των μαθητών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άγγιξε το μέγιστο. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει την ικανοποίηση των γονιών για την προσφορά μας στα παιδιά.

   “Η ΚΙΒΩΤΟΣ“ έχει αγκαλιάσει εκατοντάδες παιδιά, τα έχει μάθει να παίζουν, να τραγουδούν, να γράφουν και να γίνονται αυτόνομοι άνθρωποι.

Ο σκοπός μας…  

…είναι η παιδαγωγική ενέργεια  και ειδικότερα η απασχόληση με το παιδί για την ανατροφή, την εκπαίδευση και τη μόρφωσή του. Μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης επιδιώκουμε να αποκτήσουν τα παιδιά συγκεκριμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες να διαμορφώσουν αξίες όπως η ειλικρίνεια, η ηθική, η ακεραιότητα, η αίσθηση του δικαίου κι η υπευθυνότητα, παρεμβαίνοντας έτσι στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και της σωματικής και διανοητικής τους ανάπτυξης.